Els Plens municipals i el seu ordre del dia es convoquen i publiquen amb anterioritat a la seva celebració a través del present portal de transparència i a través de les notícies que es pengen de forma periòdica a la web municipal (http://www.lagranada.com/web/). També es publiquen les convocatòries de manera física al Taulell de l’Ajuntament de la Granada.

Convocatòries Plens 2022:

Convocatòries Plens 2021:

Convocatòries Plens 2020:

Convocatòries Plens 2019:

Convocatòries Plens 2018: 

Convocatòries Plens 2017:

Convocatòries Plens 2016: 

Les actes dels Plens Municipals recullen l’activitat política del municipi així com també els principals debats existents entre els regidors de govern i els regidors de l’oposició. Són d’obligada publicació i permeten seguir les línies estratègiques i l’acció de govern que es du a terme des de l’Ajuntament. Les matèries sobre les que té competències el Ple Municipal per a exercir les seves funcions es poden consultar aquí

Aquestes actes es troben publicades a la seu electrònica de l’Ajuntament de la Granada. Estan digitalitzades i publicades actes des de 2010 i poden descarregar-se i consultar-se a través del següent enllaç:

Actes del Ple Municipal – Ajuntament de la Granada

A banda de les actes, els Plens Municipals es poden seguir en directe a través de la Xarxa Social YouTube, concretament del canal la Granada TV. Tanmateix, els vídeos de les sessions queden gravats i poden consultar-se sempre que es vulgui.

Canal YouTube – La Granada TV